Pravila tržišta - Machineseeker.hr

Tržišna pravila

Samo specifične ponude

Unesite samo određene ponude u bazu podataka. Nažalost, reklame koje se sastoje samo od slogana kao što su "sve vrste xy strojeva" ne mogu se aktivirati. Za svaki oglas mora biti ponuđen ili određeni stroj ili fiksni paket od nekoliko strojeva. U slučaju strojnog paketa, u tekstu oglasa potreban je jasan opis povezanih strojeva. Iskustvo je, međutim, pokazalo da se pojedinačnim oglasima strojeva pridaje znatno više pažnje nego paketima strojeva.

Oglasi uvijek sa smislenim tehničkim opisom

Navedite smislen opis u polju Tehnički podaci uz svoje oglase o Machineseeker . Oglasi bez tehničkih podataka kod nas nisu mogući. Možete pronaći korisne savjete za izradu visokoprodavanih oglasa ovdje .

Nisu mogući anonimni oglasi ili oglasi s brojem kutije

Uključite svoje puno ime i adresu u svoj profil prodavača. Nažalost, kod nas anonimni oglasi nisu mogući.

U tekstu oglasa nema brojeva telefona/faksa ili e-mail adresa

Oglasi ne smiju sadržavati telefonske brojeve, brojeve faksa, brojeve mobitela i e-mail adrese. Vaši kontakt podaci bit će automatski generirani s vašeg korisničkog računa i također će biti prikazani u dovršenom oglasu. Stoga nije potrebno unositi svoje kontakt podatke u tekst oglasa.

Nema internet adresa u oglasima

Tekst oglasa i slike ponude vašeg uređaja ne smiju sadržavati internetske adrese. Ako ste zainteresirani za oglašavanje logotipa za svoju početnu stranicu, možete ga rezervirati ovdje .

Nema referenci na druge reklame

Oglasi ne smiju sadržavati nikakve reference na druge oglase davatelja. Nadalje, nije dopušteno upućivanje na internetske trgovine davatelja i druge platforme za trgovanje ili dražbe.

Strojevi koji se oglašavaju kao mali oglasi ne smiju biti dio aukcije.

Brisanje prodanih artikala

Odmah izbrišite ili pauzirajte prodane artikle. Trudimo se da našu bazu podataka uvijek ažuriramo. Članovi kartice stoga su vrlo nepoželjni ili ih AGB zabranjuje.

Nema ponovnog učitavanja nakon brisanja oglasa

Nedopušteno učitavanje prethodno obrisanih oglasa nije dopušteno zbog narušavanja konkurencije.

Nema logotipa kao slike stroja ili na slici stroja

Ne postavljajte logotipe tvrtke kao slike strojeva. Također je zabranjeno postavljanje logotipa tvrtke na slike strojeva.

Samo slike koje ste ovlašteni koristiti

Isto tako, fotografije proizvođača čija su autorska prava na proizvođaču ili fotografije konkurenata mogu se učitati samo uz pismeno dopuštenje nositelja prava.

Nema slika rezerviranog mjesta

Oglasne slike koje kao jedini sadržaj imaju samo “photo follows” ili slično nisu moguće.

Nemojte kopirati tekstove konkurenata

Molimo Vas da sami izradite tehničke opise svojih prodajnih objekata. Zabranjeno je kopiranje tekstova i dijelova tekstova s oglasa drugih prodavača i obično samo uzrokuje probleme koje ne želite imati.

Nema popisa ključnih riječi / riječi za pretraživanje u oglasima

Dajte samo relevantne tehničke opise za odgovarajuće strojeve. Upotreba ključnih riječi ili popisa riječi za pretraživanje nije moguća. Također nije moguće reklamirati druge strojeve, proizvode, potrošni materijal ili općenito oglašavanje.

U naslovu oglasa nema naziva tvrtki i ponavljanja riječi

Zabranjeno je spominjanje naziva vlastite tvrtke i ponavljanje riječi u naslovu oglasa. Proizvođači su isključeni iz ove uredbe.

Odaberite ispravnu kategoriju stroja

U vlastitom interesu, provjerite jesu li vaši oglasi postavljeni u ispravne kategorije.

Nema oglasa od 1 €

Molimo ne unosite cijenu od 1 € u oglase. Oglasi s kupovnom cijenom od 1 € (također kao FP ili VB) neće se aktivirati. Ako ne želite navesti cijenu, ostavite polje za cijenu prazno prilikom unosa. Bilješka "Informacije o cijeni" će se tada automatski prikazati za vaš oglas.

Bez reklamnog naslova

Unesite smislene informacije, a ne reklamne formulacije u naziv stroja/vrstu vozila, kao i proizvođača i model. Ovo je jedini način na koji potencijalni kupci mogu pronaći vaše oglase pomoću funkcije pretraživanja.

Dostupni brojevi telefona u kontakt podacima

Kada dajete svoje podatke za kontakt, obavezno navedite dostupan telefonski broj.

Nema više oglasa

Ne navodite istu stavku više od jednom.

Dodatna pravila tržišta za oglase Kupi odmah

Nema podataka za kontakt

Buy It Now oglasi ne mogu sadržavati nikakve kontakt podatke. Osim telefonskih brojeva, brojeva faksa, brojeva mobitela i e-mail adresa, to uključuje naziv vaše tvrtke, logotip vlastite tvrtke, vlastitu adresu i imena osoba za kontakt. Slike, videozapisi i privici datoteka ne smiju sadržavati nikakve kontaktne podatke. Napomene kao što su "Opći remont od strane [naziv vlastite tvrtke]" nisu dopuštene.

Informacije o lokaciji u području "lokacija oglasa" moraju biti ograničene na grad i državu (npr. Essen, Njemačka). Navođenje točne adrese uključujući ulicu, kućni broj i poštanski broj nije dopušteno.

Sveobuhvatan opis

Vaši oglasi za kupnju odmah će se prodavati posebno dobro kada su sveobuhvatni i precizni. Detaljne informacije omogućuju jednostavnu prodaju i smanjuju vaše radno opterećenje. Izgradite samopouzdanje korištenjem ispravnih pravopisnih i gramatičkih pravila.

Preporučeni sadržaj:

  1. Precizna klasifikacija kategorija
  2. Detaljan tehnički opis
  3. Područja primjene, grupe kupaca (npr. uradi sam, obrtnici)
  4. Jasan slikovni i video materijal (visoka kvaliteta)
  5. Izborno: kompatibilnost s drugim strojevima, priborom itd.
  6. Objašnjenje stanja
  7. Ako je primjenjivo: broj sati vožnje

Nema skupnih oglasa

Kupite sada oglasi se moraju odnositi na pojedinačne predmete ili sklopove. Spajanje širokog spektra artikala u jednom oglasu nije svrsishodno za oglase kupi odmah i stoga je zabranjeno.

Uvijek oglašavajte artikle ili sklopove stvaranjem vlastitog novog oglasa kupi odmah. To osigurava da se svakom novom oglasu Kupi odmah dodijeli vlastiti ID oglasa i da se kupnje ili upiti o kupnji mogu jasno dodijeliti.

Uvjeti za istovremeno oglašavanje na drugim platformama

Roba oglašena putem Buy It Now može se istovremeno nuditi na drugoj online platformi ili u vašoj vlastitoj online trgovini samo ako su ispunjeni sljedeći uvjeti:

  1. Prodavatelj mora osigurati da je roba ponuđena na Machineseekeru dostupna u svakom trenutku.
  2. Ako se artikal prodaje putem druge platforme ili vaše vlastite online trgovine, oglas Kupi odmah na Machineseekeru mora se odmah deaktivirati.
Bilješka: Sva ostala tržišna pravila također se primjenjuju na oglase kupi odmah.