Stroj za temperiranje čokoladeFBM
Maestria 60kg
Stroj za temperiranje čokolade
FBM
Maestria 60kg
EXW fiksna cijena bez PDV-a
18.000 €
Godina proizvodnje
2025
Stanje
Rabljeno
Lokacija
Schaafheim 

Pokaži slike
Prikaži kartu
Podaci o stroju
- Opis stroja:
- Stroj za temperiranje čokolade
- Proizvođač:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Godina proizvodnje:
- 2025
- Stanje:
- gotovo kao novo (rabljeno)
- funkcionalnost:
- potpuno funkcionalan
- Radni sati:
- 220 h
Cijena i lokacija
EXW fiksna cijena bez PDV-a
18.000 €
- Lokacija:
- Schaafheim, Njemačka
Nazovi
Detalji ponude
- ID broj oglasa:
- A19858250
- Zadnje ažurirano:
- dana 28.08.2025
Opis
Informacije o stroju:
Godina proizvodnje: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Težina stroja: 360 kg
Proizvodnja temperirane čokolade: 130 kg/h
Priključak: 16A CEE utikač
Dimenzije: širina 900 mm, dubina 920 mm, visina 1550 mm
Opis:
Temperirna i prevlačna mašina model MAESTRIA60 namijenjena je temperiranju i prevlačenju svih vrsta čokolade. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, temperirna i prevlačna mašina MAESTRIA60 posebno je pogodna za svestranu primjenu u ograničenom prostoru.
Codpfx Ahow Ta Imeyorh
Stalno temperiranje pomoću spirale i rashladne jedinice osigurava da je čokolada uvijek spremna za upotrebu na pravilnoj temperaturi.
Stroj je opremljen grijanom dozirnom jedinicom kojom upravlja pneumatski troputni ventil, što omogućuje izravno doziranje čokoladnih tabli, pralina i drugih proizvoda u kalupe.
Oprema stroja odgovarajućim prevlačnim nastavkom omogućuje (djelomično ili potpuno) prevlačenje svih konditorskih proizvoda.
Oglas je automatski preveden i možda je došlo do nekih grešaka u prijevodu.
Godina proizvodnje: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Težina stroja: 360 kg
Proizvodnja temperirane čokolade: 130 kg/h
Priključak: 16A CEE utikač
Dimenzije: širina 900 mm, dubina 920 mm, visina 1550 mm
Opis:
Temperirna i prevlačna mašina model MAESTRIA60 namijenjena je temperiranju i prevlačenju svih vrsta čokolade. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, temperirna i prevlačna mašina MAESTRIA60 posebno je pogodna za svestranu primjenu u ograničenom prostoru.
Codpfx Ahow Ta Imeyorh
Stalno temperiranje pomoću spirale i rashladne jedinice osigurava da je čokolada uvijek spremna za upotrebu na pravilnoj temperaturi.
Stroj je opremljen grijanom dozirnom jedinicom kojom upravlja pneumatski troputni ventil, što omogućuje izravno doziranje čokoladnih tabli, pralina i drugih proizvoda u kalupe.
Oprema stroja odgovarajućim prevlačnim nastavkom omogućuje (djelomično ili potpuno) prevlačenje svih konditorskih proizvoda.
Oglas je automatski preveden i možda je došlo do nekih grešaka u prijevodu.
Dobavljač
Napomena: Registrirajte se besplatno ili prijavite, za pristup svim informacijama.
Registran od: 2025
Predaj zahtjev
Telefon & Telefaks
+49 6073 ... oglasi
Vaš oglas je uspješno izbrisan
Došlo je do pogreške