Ribalica za čokoladu Rezač za kuverturuSinmag
QM-210
Ribalica za čokoladu Rezač za kuverturu
Sinmag
QM-210
EXW Početna cijena bez PDV-a
1.960 €
Godina proizvodnje
2024
Stanje
Novi
Lokacija
Babenhausen 

Pokaži slike
Prikaži kartu
Podaci o stroju
- Opis stroja:
- Ribalica za čokoladu Rezač za kuverturu
- Proizvođač:
- Sinmag
- Model:
- QM-210
- Godina proizvodnje:
- 2024
- Stanje:
- novo
- funkcionalnost:
- potpuno funkcionalan
Cijena i lokacija
EXW Početna cijena bez PDV-a
1.960 €
- Lokacija:
- Industriestraße 11, D-64832 Babenhausen, DE
Nazovi
Detalji ponude
- ID broj oglasa:
- A7900787
- Referentni br.:
- QM-210
- Zadnje ažurirano:
- dana 22.07.2025
Opis
Novi stroj
Model od nehrđajućeg čelika
Garancija 24 mjeseca
Prednosti:
+ vrlo dobra vrijednost za novac
+ Stroj je u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika (uključujući posudu za kapanje)
Fsdpfx Aoivdxxjb Tjgh
+ Čokoladne rašpice jednake debljine (0,1 - 3 mm debljine)
+ brzo naribati 2 bloka čokolade (do 2,5 kg svaki)
+ vrlo jednostavan za korištenje
+ higijenski, lako se čisti i održava čistim
+ Pogonska oštrica se može zasebno zamijeniti
+ s regulacijom brzine
+ Uređaj stabilno stoji na 4 podesive nožice
Stručni savjet našeg majstora pekara i slastičara:
Da bi se dobile posebno lijepe, ujednačene krhotine, čokoladu je potrebno prethodno temperirati:
cca 25 - 26°C: za tamnu čokoladu
cca 23°C: za punomasno mlijeko / bijelu čokoladu
Tehnički podaci:
- pogodno za 2 bloka čokolade (do 2,5 kg svaki),
- Dimenzije za blokove čokolade (min - max):
--- Širina: 17 - 40 mm
--- Dubina: 145 - 210 mm
--- Visina: 40 - 330 mm
- Dimenzije uređaja: 393 x 370 x 638 mm (ŠxDxV)
- Snaga motora: 90W
- Priključne vrijednosti: 230V - 1Ph - 50Hz
- Neto težina: 30kg
Oglas je automatski preveden i možda je došlo do nekih grešaka u prijevodu.
Model od nehrđajućeg čelika
Garancija 24 mjeseca
Prednosti:
+ vrlo dobra vrijednost za novac
+ Stroj je u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika (uključujući posudu za kapanje)
Fsdpfx Aoivdxxjb Tjgh
+ Čokoladne rašpice jednake debljine (0,1 - 3 mm debljine)
+ brzo naribati 2 bloka čokolade (do 2,5 kg svaki)
+ vrlo jednostavan za korištenje
+ higijenski, lako se čisti i održava čistim
+ Pogonska oštrica se može zasebno zamijeniti
+ s regulacijom brzine
+ Uređaj stabilno stoji na 4 podesive nožice
Stručni savjet našeg majstora pekara i slastičara:
Da bi se dobile posebno lijepe, ujednačene krhotine, čokoladu je potrebno prethodno temperirati:
cca 25 - 26°C: za tamnu čokoladu
cca 23°C: za punomasno mlijeko / bijelu čokoladu
Tehnički podaci:
- pogodno za 2 bloka čokolade (do 2,5 kg svaki),
- Dimenzije za blokove čokolade (min - max):
--- Širina: 17 - 40 mm
--- Dubina: 145 - 210 mm
--- Visina: 40 - 330 mm
- Dimenzije uređaja: 393 x 370 x 638 mm (ŠxDxV)
- Snaga motora: 90W
- Priključne vrijednosti: 230V - 1Ph - 50Hz
- Neto težina: 30kg
Oglas je automatski preveden i možda je došlo do nekih grešaka u prijevodu.
Dokumenti
Dobavljač
Napomena: Registrirajte se besplatno ili prijavite, za pristup svim informacijama.
Registran od: 2003
Predaj zahtjev
Telefon & Telefaks
+49 6073 ... oglasi
Vaš oglas je uspješno izbrisan
Došlo je do pogreške