Sustav za motanje i rezanje keksaGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Sustav za motanje i rezanje keksa
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Godina proizvodnje
2017
Stanje
Rabljeno
Lokacija
Mainhausen 

Pokaži slike
Prikaži kartu
Podaci o stroju
- Opis stroja:
- Sustav za motanje i rezanje keksa
- Proizvođač:
- Gorreri
- Godina proizvodnje:
- 2017
- Stanje:
- rabljeno
Cijena i lokacija
- Lokacija:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Nazovi
Prodaja strojeva

Pronašli ste novu mašinu? Sada staro pretvorite u novac.
Ostvarite najbolju cijenu putem Machineseeker.
Više o prodaji strojeva
Više o prodaji strojeva
Detalji ponude
- ID broj oglasa:
- A20013820
- Zadnje ažurirano:
- dana 17.09.2025
Opis
GORRERI – Potpuno automatska proizvodna linija za biskvit i Swiss Roll – 500 kg/h
Proizvodi i kapaciteti:
- Mali "layer cakes" – 14.000 kom/h – 38×80×V25 mm
- Mini rolade – 9.600 kom/h – ø30+35×80 mm
- Swiss rolade – 2.000 kom/h – ø65+35×70×160 mm
Uključeni strojevi i moduli:
- Kombinirana jedinica za predmiješanje i turbomiješanje (GMG500)
- Hladnjak za vodu s cjevovodom
- Ekstruder za tijesto biskvit rolada (ERG600)
- Tunelska peć, ciklotermalna, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 zone)
- Transportna traka za hlađenje s mrežom od žice (NRG600 – 24 m)
- Radna traka za biskvit (BLPG600 – 16 m)
- Ubrzavajuća traka (NAG600)
- Uzdužni rezač (TLG600)
- Dozator sirupa (DIBG600)
- Pumpa za marmeladu (PMG600)
- Ekstruder za marmeladu (EMG600)
- Dozator kreme (ECG600)
- Jedinica za preklapanje slojeva za "layer cakes" (GVG600)
- Giljotinski rezač (TGVG600 – dvostruka vibrirajuća oštrica)
- Uređaj za rolanje Mini Rolls (AMRG04 – 4 trake)
- Uređaj za rolanje Swiss Rolls (ASRG02 – 2 trake)
- 180° zakretni transporter
- Električni ormar sa upravljačkom konzolom
Codpfx Ahjxc E D Rsyerh
- Premazivanje čokoladom i hlađenje:
- Tank za čokoladu 1000 kg s miješalicom, pumpom, grijačem i filtrom
- Stroj za oblaganje čokoladom (ENROBMATIC600)
- Tunel za hlađenje (THERMOMATIC600 – 20 m, potpuno izoliran, Frascold kompresor)
Priključci i uvjeti:
- Napajanje: 220V 1Ph + 380V 3Ph / 50Hz
- Komprimirani zrak: 6 bar, suh i uljefri
- Okolina: +5°C do +32°C, 30–70% RH, max. 2000 m n.v.
Oglas je automatski preveden i možda je došlo do nekih grešaka u prijevodu.
Proizvodi i kapaciteti:
- Mali "layer cakes" – 14.000 kom/h – 38×80×V25 mm
- Mini rolade – 9.600 kom/h – ø30+35×80 mm
- Swiss rolade – 2.000 kom/h – ø65+35×70×160 mm
Uključeni strojevi i moduli:
- Kombinirana jedinica za predmiješanje i turbomiješanje (GMG500)
- Hladnjak za vodu s cjevovodom
- Ekstruder za tijesto biskvit rolada (ERG600)
- Tunelska peć, ciklotermalna, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 zone)
- Transportna traka za hlađenje s mrežom od žice (NRG600 – 24 m)
- Radna traka za biskvit (BLPG600 – 16 m)
- Ubrzavajuća traka (NAG600)
- Uzdužni rezač (TLG600)
- Dozator sirupa (DIBG600)
- Pumpa za marmeladu (PMG600)
- Ekstruder za marmeladu (EMG600)
- Dozator kreme (ECG600)
- Jedinica za preklapanje slojeva za "layer cakes" (GVG600)
- Giljotinski rezač (TGVG600 – dvostruka vibrirajuća oštrica)
- Uređaj za rolanje Mini Rolls (AMRG04 – 4 trake)
- Uređaj za rolanje Swiss Rolls (ASRG02 – 2 trake)
- 180° zakretni transporter
- Električni ormar sa upravljačkom konzolom
Codpfx Ahjxc E D Rsyerh
- Premazivanje čokoladom i hlađenje:
- Tank za čokoladu 1000 kg s miješalicom, pumpom, grijačem i filtrom
- Stroj za oblaganje čokoladom (ENROBMATIC600)
- Tunel za hlađenje (THERMOMATIC600 – 20 m, potpuno izoliran, Frascold kompresor)
Priključci i uvjeti:
- Napajanje: 220V 1Ph + 380V 3Ph / 50Hz
- Komprimirani zrak: 6 bar, suh i uljefri
- Okolina: +5°C do +32°C, 30–70% RH, max. 2000 m n.v.
Oglas je automatski preveden i možda je došlo do nekih grešaka u prijevodu.
Dobavljač
Napomena: Registrirajte se besplatno ili prijavite, za pristup svim informacijama.
Registran od: 2013
Predaj zahtjev
Telefon & Telefaks
+49 6073 ... oglasi
Vaš oglas je uspješno izbrisan
Došlo je do pogreške